ГоловнаПолітика

Другий номер "Голосу": ми готові делегувати Вакарчука в прем'єри

Партія вже підготувала свій проєкт коаліційної угоди, який пропонуватимуть підписати потенційним партнерам.

Другий номер "Голосу": ми готові делегувати Вакарчука в прем'єри
Юлия Клименко и Святослав Вакарчук
Фото: Макс Требухов

Голова партії "Голос", другий номер у її виборчому списку Юлія Клименко заявила, що політсила готова делегувати Святослава Вакарчука на посаду прем'єр-міністра України.

Про це вона розповіла в коментарі LB.ua у штабі партії.

"У нас є кандидати і на прем'єра, і на міністерство, але спочатку потрібна коаліційна угода, а під ці завдання потрібно шукати людей, а не навпаки. Ми готові делегувати Святослава Вакарчука на прем'єрство, якщо в цьому буде потреба. Також у нас є сильні люди, які готові працювати міністрами в уряді, в державних підприємствах", - сказала Клименко.

Вона також повідомила, що "Голос" уже підготував свій проєкт коаліційної угоди, який будуть пропонувати підписати потенційним партнерам. Поки що партія готова співпрацювати зі "Слугою народу". Що ж стосується союзу з "Батьківщиною" Юлії Тимошенко, однозначної готовності немає.

Клименко також заявила, що готова повернутися у виконавчу владу "з економічного профілю". 

Нагадаємо, під час голосування Вакарчук заявив, що не має наміру відмовлятися від депутатського мандата після проходження його партії до Верховної Ради.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що не хоче, щоб новий прем'єр був лідером фракції Ради або колишнім головою уряду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram