ГоловнаПолітика

Зеленський різко відштовхнув Полторака на презентації мобільних модулів для військових

У Міноборони пояснили, що президент так "жестикулював".

Президент Володимир Зеленський під час презентації мобільних житлових модулів для військових різко відштовхнув міністра оборони Степана Полторака.

Відео інциденту опублікували в соцмережах. 

Прессекретар Міністра оборони Вікторія Кушнір прокоментувала відео виданню Inforesist, назвавши його "маніпуляцією журналістів".

"Інформація не відповідає дійсності. Він і Хомчак зробили крок назад, щоб президент поспілкувався із заступником голови Офісу президента", - сказала вона.

Кушнір додала, що президент так "жестикулював", а діалог був конструктивним протягом усієї зустрічі".

Журналіст Юрій Бутусов зі слів самого Полторака теж написав, що все було "коректно".

"Полторак сказав, що жодного інциденту не сталося. З його слів, було так: після привітання міністра і начальника Генштабу Хомчака, президент підійшов до заступників голови ОП Рябошапки й Тимошенка. Мабуть, президент хотів щось їм сказати наодинці з іншої теми. Тому він повернувся в бік міністра і сказав "Секундочку!" Сказано це було, за словами міністра, коректно, без чогось загрозливого. Після кількох слів, зустріч нібито пішла за планом", - написав Бутусов у фейсбуці.

Руслан Рябошапка, який був поруч і який працює на Зеленського, стверджує, що штовхання не було.

"Повна нісенітниця. Не було ніякого штовхання. Полторак сам відійшов. Ми говорили про терміновий дзвінок і Президент попросив Степана Полторака почекати. І все", - сказав агентству Українські новини.  

Після інциденту Зеленський заслухав доповідь Полторака і глави Генштабу Руслана Хомчака, під ча с якої президент уже плескав Полторака по плечу.

Нагадаємо, 10 липня Зеленський прогнав секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка з офіційної зустрічі. Між ними сталася сварка, наприкінці якої президент пообіцяв зателефонувати голові СБУ Івану Баканову з приводу "цього чорта".

17 липня, під час відвідин Миколаєва, Зеленський поспілкувався з головою облради Вікторією Москаленко з приводу того, "хто з них малорос, а хто українець".     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram