ГоловнаПолітика

Зеленський прийняв відставку Ізета Гданова

Перший заступник постпреда президента в Криму вирішив залишити посаду.

Зеленський прийняв відставку Ізета Гданова
Изет Гданов
Фото: Радио Свобода

Президент Володимир Зеленський звільнив Ізета Гданова з посади першого заступника постійного представника президента України в Автономній Республіці Крим.

Відповідне розпорядження №205/2019-рп від 16 липня оприлюднено на сайті глави держави.

У документі зазначено, що Гданов був звільнений згідно з поданою ним заявою.

Про рішення піти з посади заступника постійного представника президента України в Автономній Республіці Крим Гданов повідомив 9 липня. На своїй сторінці у фейсбуці він написав, що прийняв рішення подати у відставку, "але боротьбу за повернення у вільний від російських окупантів Крим не залишу ніколи!"

"Робота представництва під особливою увагою громадськості була, є і буде. Такі питання як недопущення до звільнення півострова подачі води, співпраці з окупантами в будь-якому вигляді, санкції і багато інших - будуть на постійному контролі, механізми реагування у нас є", - заявив Гданов.

Нагадаємо, 25 червня Володимир Зеленський призначив постійним представником президента в Криму доцента кафедри міжнародного права КНУ ім. Шевченка Антона Кориневича. 13 липня в ході робочої поїздки в Херсонську область Зеленський на КПВВ "Чонгар" представив нового представника президента України в АР Крим.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram