ГоловнаПолітика

На парламентських виборах військові в зоні ООС голосуватимуть на загальних дільницях

Військовослужбовці в порядку черги прибуватимуть на дільниці в демілітаризованій зоні.

На парламентських виборах військові в зоні ООС голосуватимуть на загальних дільницях
Фото: EPA/UPG

Військовослужбовці, які проходять службу в зоні проведення операції Об'єднаних сил, під час позачергових виборів народних депутатів 21 липня голосуватимуть на звичайних виборчих дільницях по черзі. Про це сьогодні заявив член робочої групи полковник Євген Попович, повідомляє пресслужба Міноборони.

"Голосування особового складу на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня буде здійснюватися на звичайних виборчих дільницях. Організовано подачу до Державного реєстру виборців заяв військовослужбовців для тимчасової зміни місця голосування. Державним реєстром виборців визначені виборчі дільниці, на яких буде здійснюватися голосування особового складу", - повідомив він.

Попович зазначив, що голосування військовослужбовців буде здійснюватися по черзі, відповідно до визначеного командуванням військової частини графіка, щоб дати кожному військовослужбовцю можливість реалізувати своє право голосу з одночасним збереженням рівня бойової готовності та виконанням поставлених завдань.

Нагадаємо, на виборах президента України - як у першому, так і в другому турі голосування - військовослужбовці в зоні ООС голосували на спеціальних дільницях на території військових частин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram