ГоловнаПолітика

Тимошенко: знизити тарифи готова тільки "Батьківщина"

З "Голосом" і "Слугою народу" в партії є розбіжності.

Тимошенко: знизити тарифи готова тільки "Батьківщина"
Фото: ba.org.ua

«Батьківщина» має суттєві розбіжності з партіями «Слуга народу» і «Голос» у тарифному питанні. Це Юлія Тимошенко визнала вчора в ефірі телеканалу ICTV.

«Ми дійсно маємо різні позиції зі «Слугою народу», які не знижують тарифи, і з «Голосом», який говорив, що треба не тарифи знижувати, а підвищувати доходи. Ми ж вважаємо, що треба і доходи підняти, і тарифи знизити негайно», - зазначила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко пояснила, що зниження тарифів для людей - це ключове рішення, яке відновить не тільки справедливість для кожної української сім'ї. Полегшення тарифного тягаря дозволить припинити вилучення з бюджетів українських сімей останніх коштів, за які люди могли купувати товари та послуги вітчизняних виробників і тим самим стимулювати розвиток української економіки.

Голова партії зазначила: її команда вже кілька років діє, прагнучи знизити ціни на газ для населення. І вже дві судові інстанції визнали постанову уряду Порошенка-Гройсмана про подорожчання газу для людей незаконним і необґрунтованим. Це вже дозволяє новому президентові, не чекаючи виборів, накласти вето на рішення уряду і знизити тарифи.

Якщо голова держави цього не зробить, це може зробити новий уряд уже після виборів, переконана Юлія Тимошенко. І що більше людей проголосує за «Батьківщину», то більше в нього буде можливостей переконати інших і прийняти нарешті рішення про зменшення тарифів, на яке чекають люди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram