ГоловнаПолітика

Бірюков: директор ДБР заявив про відсутність претензій до якості бронежилетів, поставлених до березня 2019 року

"Уся метушня - через партію, яка почала надходити на склади з квітня".

Бірюков: директор ДБР заявив про відсутність претензій до якості бронежилетів, поставлених до березня 2019 року
Юрий Бирюков

Сьогодні директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив активістам Партії «Європейська Солідарність» про відсутність претензій до якості бронежилетів, які надходили до українського війська з 2014 року по березень 2019 року. Також директор ДБР підтвердив голослівність своїх заяв про невідповідну якість бронежилетів і заподіяну матеріальну шкоду державі. Про це відомий волонтер, кандидат у народні депутати від Партії «Європейська Солідарність» Юрій Бірюков заявив після зустрічі активістів «ЄС» з директором ДБР.

«Щойно Труба на відеокамеру заявив наступне: претензій щодо бронежилетів минулих років виписку немає. Уся метушня - через партію (бронежилетів – ред), яка почала надходити на склади з квітня. Важливо, що експертизу цієї партії не проводили взагалі! Були якісь «слідчі дії» з тестування, які проводив незрозуміло хто і незрозуміло де. З цього всього в мене постає питання: на якій підставі він (Роман Труба – ред) на всю країну 26 червня заявив про те, що 3 з 5 бронежилетів браковані та про завдану шкоду на 100 млн грн?!» – заявив Юрій Бірюков.

Як відомо, з початком виборчої кампанії слідчі Державного бюро розслідувань провели близько 40 обшуків у волонтерів і представників команди партії «Європейська Солідарність».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram