ГоловнаПолітика

Полтавський бізнесмен, пов'язаний зі "Слугою народу", скоїв смертельну ДТП

Через необдуманий обгін загинула жінка.

Полтавський бізнесмен Олексій Сердюков, пов'язаний з партією "Слуга народу", став винуватцем смертельного ДТП у Полтавській області.

Про це він написав у своєму Facebook.

"За кермом автомобіля був я, Олена (журналістка Олена Кузіна, - ред.) сиділа позаду. Я пішов на обгін, і під час обгону в мене провалилася передача, і я не зміг закінчити обгін. Справа був автомобіль, я спробував з'їхати на узбіччя, але було запізно. Це все не знімає з мене відповідальності", - написав Сердюков.

За інформацією поліції Полтавської області, в суботу, 13 липня, на автодорозі Полтава-Суми сталося зіткнення авто ВАЗ-21099 і Toyota Сorolla. У результаті 39-річна пасажирка ВАЗ померла в лікарні, її дочка і водій авто перебувають у тяжкому стані. Сердюков отримав перелом таза, його пасажирка теж у лікарні.

За інформацією поліції, аварія сталася через виїзд Toyota на зустрічну смугу.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу.

Олексій Сердюков - приватний підприємець, засновник групи "Зміст", куди входять полтавське інтернет-видання, креативне агентство, аналітичний центр, книжковий магазин, кав'ярня. Останнім часом Сердюков займався передвиборною кампанією кандидата в народні депутати від партії "Слуга народу" Дмитра Нальотова, пише "Полтавщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram