ГоловнаПолітика

Порошенко 17 липня у Страсбурзі зустрінеться з новими депутатами ЄП та лідерами європейських партій

У прес-службі "Євросолідарності" заперечують отримання Порошенком "будь-яких повісток від будь-яких слідчих органів".

Порошенко 17 липня у Страсбурзі зустрінеться з новими депутатами ЄП та лідерами європейських партій
Фото: eurosolidarity.org

Петро Порошенко разом з представниками своєї команди - кандидатами в народні депутати від "Європейської Солідарності" протягом усіх днів до завершення виборчої кампанії, включаючи вихідні, перебуває в щоденному виборчому турі, графік якого був узгоджений заздалегідь.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

Зокрема, графік Петра Порошенка передбачає 17 липня його візит до Страсбурга (Франція), оскільки саме в ці дні Європейський парламент обиратиме керівництво Європейського Союзу.

У прес-службі "Євросолідарності" зазначають, що Порошенко отримав спеціальне запрошення провести низку міжнародних зустрічей, які готувалися заздалегідь.

"Під час зустрічей з новообраними членами Європарламенту та іншими політичними лідерами п'ятий президент України має намір обговорити питання про продовження санкційної політики Євросоюзу стосовно Російської Федерації, а також питання про необхідність формування розширеної спеціальної спостережної комісії ЄП, яка буде займатися моніторингом порушення прав кримських татар в окупованому Криму", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі "Європейської солідарності" наголошують, що лідер політсили Петро Порошенко станом на 12 липня не отримував жодних повісток від будь-яких слідчих органів.

"Єдиним джерелом інформації про існування такого документа є соратник Віктора Януковича Андрій Портнов, який з негласної згоди керівництва Офісу президента здійснює незаконне "кураторство" над Державним бюро розслідувань", - зазначається в повідомленні.

З 22 липня Петро Порошенко буде в Києві "на своєму робочому місці", додали в прес-службі партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram