ГоловнаПолітика

Швидкого повернення Криму не станеться, - Разумков

Лідер партії "Слуга народу" не вважає війну на Донбасі громадянською.

Швидкого повернення Криму не станеться, - Разумков
Фото: Макс Левин

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков вважає, що Україна не зможе швидко повернути окупований Крим. Про це він розповів в інтерв'ю LB.ua.

"Ми повинні робити все, щоб повернути Крим якнайшвидше, але, думаю, швидко цього, на жаль, не станеться", - відповів Разумков на запитання про те, чи можливо повернути півострів, поки живий президент Росії Володимир Путін.

Лідер партії СН також розповів, що вважає Росію агресором, а війну на Донбасі не громадянською.

"На тому боці воюють і є громадяни України - теж правда. Якщо ми виходимо з концепції, про яку говорив Коломойський, то це одна історія і це теж правда. Якщо говорити про те, чому війна почалася, то явно не через мову. Якби туди не прийшли (росіяни, - ред.), не "допомагали", нічого б не сталося. Мова стала приводом "захищати" російськомовне населення спочатку в Криму, потім на Донбасі. Але, якби не було цього, я думаю, придумали б інше, знайшли б ще якісь приводи для того, щоб прийти когось "захищати", - зазначив Разумков.

Нагадаємо, раніше український олігарх Ігор Коломойський заявляв, що вважає війну на Донбасі громадянським конфліктом, в якому "українці воюють з українцями".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram