ГоловнаПолітика

Побитий ексмер Конотопа Семеніхін повернув посаду через суд і вже вийшов на роботу

Суд повернув Семеніхіна на посаду 5 липня, проте це рішення ще можна оскаржити протягом місяця.

Побитий ексмер Конотопа Семеніхін повернув посаду через суд і вже вийшов на роботу
Артем Семенихин
Фото: Укринформ

Колишній мер Конотопа Артем Семеніхін сьогодні повернувся на роботу після відновлення в судовому порядку. Про це він сам повідомив агентству Укрінформ.

"Сьогодні в мене повноцінний робочий день. Проводжу наради. Даю розпорядження. Дивимося, що було зроблено за час моєї відсутності на посаді, проводимо інвентаризацію", - сказав Семеніхін.

"Поширюється інформація, ніби я прийшов до міськради за рішенням суду без виконавчого листа. Це не так, він у мене на руках", - зазначив Семеніхін.

Раніше сьогодні секретар міськради Тетяна Сізон, яка із серпня минулого року виконувала обов'язки мера, звернулася до поліції з приводу неправомірних дій Семеніхіна.

Нагадаємо, 5 липня Сумський окружний адміністративний суд відновив його на посаді мера. Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку протягом тридцяти днів із дня складання повного рішення.

За дострокову відставку Семеніхіна депутати міськради проголосували в серпні 2018 року.

Наприкінці червня на Семеніхін напали невідомі особи, він у тяжкому стані був госпіталізований і перевезений для лікування до Києва. За фактом нападу поліція порушила кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram