ГоловнаПолітика

Новий начальник СБУ на Закарпатті заборонив співробітникам джинси і бороди

Президент наказав СБУ побороти контрабанду.

Новий начальник СБУ на Закарпатті заборонив співробітникам джинси і бороди
Фото: rueconomics.ru

Новий керівник Управління Служби безпеки України в Закарпатській області Іван Рудницький одним із перших своїх розпоряджень запровадив дрес-код і заборонив носити бороди.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у фейсбуці.

Бутусов нагадав, що Івана Рудницького призначили головою одного з найбільш проблемних обласних управлінь СБУ. Саме там президент Володимир Зеленський поставив завдання подолати контрабанду.

"А які проблеми є пріоритетними в цьому контрабандному регіоні? Ну, перш за все, як з'ясувалося, зовнішній вигляд. Всім співробітникам наказано пристойно вдягатися і виглядати, бороди носити заборонено!.. Іване Львовичу, тільки розкажіть для початку, з яких джерел, скажімо, лейтенант СБУ, який одержує, зарплату від 12 тисяч гривень, буде закуповувати собі костюми, які відповідають Вашому вимогливому смаку? Чи треба, як зазвичай, шукати спонсорів?" - написав журналіст.

Як повідомляли, 6 липня під час наради митників на КПП "Ужгород" Володимир Зеленський закликав звільнитися керівників чотирьох західних митниць.

Заступник голови Офісу президента Олексій Гончарук під час наради зазначив, що Україна перетворилася на світовий хаб постачання нелегальних сигарет у Європу, які надходять навіть з ОАЕ і Китаю. Крім того, за його словами, на українській митниці процвітає контрабандне ввезення в Україну брендових товарів.

На початку червня Зеленський наказав СБУ за два тижні надати результат боротьби з контрабандою.

Нагадаємо, в середині червня в Адміністрації президента пообіцяли змінити правила дрес-коду для відвідувачів, зокрема буде дозволено приходити в АП у шортах і з ноутбуками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram