ГоловнаПолітика

ЦВК показала бюлетені для голосування на парламентських виборах

"Такого дизайну на бюлетені ще не було".

ЦВК показала бюлетені для голосування на парламентських виборах
ЦИК показала бюллетени

У четвер, 11 липня, відбувся спільний брифінг голови Центральної виборчої комісії Тетяни Сліпачук, заступника голови комісії Євгена Радченка і директора Державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна" Юрія Онищенка.

Про це повідомила пресслужба ЦВК у фейсбуці.

На брифінгу представникам засобів масової інформації продемонстрували бюлетені для голосування на позачергових виборах у Верховну Раду, які відбудуться 21 липня.

"Тут таке стилізоване зображення будівлі Верховної Ради. Такого дизайну на бюлетені ще не було. Це дуже сучасний дизайн, який відрізняється від того, що було на минулих виборах", - зазначила Сліпачук.

Фото: facebook.com/UACEC

Фото: facebook.com/UACEC

Фото: facebook.com/UACEC

Нагадаємо, в червні ЦВК затвердила форму і текст бюлетеня на дострокові вибори в Раду. До цього було проведено жеребкування номерів партій для їх розташування.

4 липня Шостий апеляційний суд зобов'язав ЦВК провести пережеребкування. Такий позов подала Аграрна партія через внесення в бюлетені з порушенням закону партії "Рух нових сил" після жеребкування.

У ЦВК заявили, що оскаржать це рішення, оскільки для друку нових бюлетенів може не вистачити не тільки додаткових коштів, а й часу. Докладно читайте в матеріалі LB.ua "Операція «зірвати вибори». Кому це треба?".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram