ГоловнаПолітика

Розенко закликав Зеленського відсторонити голову Донецької ОДА у зв'язку з обстрілом у Гранітному

За даними ЗМІ, Кириленко поїхав на передову, не попередивши штаб ООС, і там потрапив під обстріл.

Розенко закликав Зеленського відсторонити голову Донецької ОДА у зв'язку з обстрілом у Гранітному
Фото: dyvys.in

Віцепрем'єр-міністр Павло Розенко закликав президента Володимира Зеленського відсторонити від посади голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка у зв'язку з обстрілом військового КрАЗа в Гранітному, в результаті чого загинув один військовий.

Про це Розенко написав у facebook, зробивши репост повідомлення, що колона з Кириленком поїхала на передову, не попередивши штаб операції Об'єднаних сил, і там потрапила під обстріл.

"Вважаю, що голова Донецької ВЦА Павло Кириленко повинен бути негайно відсторонений президентом Володимиром Зеленським від посади на час проведення розслідування. А військова прокуратура негайно почати розслідування всіх фактів, що призвели до загибелі людей", - написав він.

Нагадаємо, сьогодні вдень внаслідок влучання ракети у вантажний автомобіль загинув український військовий, ще один службовець ООС отримав поранення середнього ступеня тяжкості. За даними ЗМІ, автомобіль, що потрапив під обстріл, рухався в супроводі новопризначеного голови Донецької ОДА Павла Кириленка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram