ГоловнаПолітика

Голові ОПУ Богдану і його заступникам не нараховували зарплати ні в травні, ні в червні

Причин такого рішення в Держуправлінні справами не пояснили.

Голові ОПУ Богдану і його заступникам не нараховували зарплати ні в травні, ні в червні
Андрей Богдан
Фото: Анна Стешенко

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан і його заступники не отримували заробітної плати в травні і червні. Про це повідомили в Держуправлінні справами на запит агентства "Українські новини".

"Заробітна плата керівнику офісу президента України Богдану А. І., першому заступнику керівника офісу президента України Трофимову С.В. і заступникам керівника Офісу президента України Костюку Ю.Ю., Рябошапці Р.Г., Тимошенку К.В., Пристайку В.В. і Гончаруку А.В. у травні і червні 2019 року не нараховувалася", - сказано в офіційній відповіді.

Богдан, Трофимов, Костюк, Рябошапка і Тимошенко були призначені в Адміністрацію президента 21 травня, Пристайко - 22 травня, а Гончарук - 28 травня. З 25 червня всіх їх перевели в Офіс президента. Агентство просило вказати їхні зарплати на обох посадах з моменту призначення.

Згідно з відповіддю Держуправління справами, зарплати їм не нараховували взагалі. Причини цього не названо.

Нагадаємо, зарплата президента Володимира Зеленського в травні (з моменту вступу на посаду) склала 12,7 тис. гривень до вирахування обов'язкових податків і платежів, у червні Зеленському нарахували 28 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram