ГоловнаПолітика

Заступниця голови фракції БПП у Раді знялася з виборів через низький рейтинг

Виборча кампанія Продан тривала лише два тижні.

Заступниця голови фракції БПП у Раді знялася з виборів через низький рейтинг

Депутатка Верховної Ради Оксана Продан знялася з виборів через низький рейтинг. Вона балотувалася до парламенту в окрузі №201 у Чернівцях.

"Остання соціологія Чернівців показала, що мої земляки вже визначилися з вибором. І це не я. Тому я знялася з реєстрації кандидатом в народні депутати", - написала Продан у фейсбуці.

Виборча кампанія депутатки тривала лише два тижні і відзначилася скандалом навколо ремонту вулиці в Чернівцях за 30 годин.

27 червня Продан опублікувала у фейсбуці відео, в якому говорить: "Зараз я на вулиці Щербанюка. Жахливий стан цієї дороги знає кожен. Влада годує нас обіцянками і каже, що відремонтувати вулицю неможливо. Я доведу зворотне. Спільними зусиллями громади, активістів і підприємців ми відремонтуємо цю вулицю вже зараз".

Через пів години на вулиці Щербанюка з'явилися техніка і матеріали для ремонту дороги.

Несподіваним ремонтом зацікавилися спостерігачі громадського руху "Опора". Вони дізналися, що з бюджету Чернівців гроші на ремонт цієї вулиці не виділялися. Сама Продан відмовилася повідомити, з яких джерел фінансується ремонт вулиці, тому "Опора" звернулася до правоохоронних органів, угледівши в ремонті дороги ознаки ст.160 Кримінального кодексу - підкуп виборців.

Поліції Продан розповіла, що ремонт дороги відбувався за кошти жителів вулиці Щербанюка і підприємців, які працюють на ній.

Доказів кримінального правопорушення в діях Продан поліція не побачила.

Нагадаємо, що Продан - одна із заступниць голови фракції БПП у Верховній Раді, але балотувалася до парламенту як самовисуванка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram