ГоловнаПолітика

Російські прикордонники відмовили Добкіну у в'їзді

Нардеп хотів "проїхатися на мотоциклі дорогами Бєлгородщини".

Російські прикордонники відмовили Добкіну у в'їзді
Фото: dobkinmm / Instagram

Російські прикордонники відмовили депутату Верховної Ради від Опозиційного блоку Михайлу Добкіну у в'їзді на територію РФ. Про це він повідомив російському журналісту Станіславу Натанзону, йдеться на його сторінці в Telegram.

"Доїхав до території РФ. Відібрали відбитки пальців, сфотографували в анфас і профіль, видали довідку і сказали: "Вибачте, це не ми, але вам до нас не можна", - написав Добкін журналісту.

Журналіст додав, що український політик "хотів проїхатися на мотоциклі дорогами Бєлгородщини", а також, що у Добкіна є російський Орден Дружби.

На своїй сторінці в Facebook політик написав: "Ось такі справи. Але ми і не таке переживали! Прорвемося".

У коментарях Добкін припустив, що причини відмови криються в його підтримці виключення Юрія Бойка зі складу фракції Опозиційний блоку. Голосування фракції відбулося 20 листопада 2018 року.

Нагадаємо, в грудні 2018 року Михайла Добкіна включили в "Список Путіна" - список близьких до Кремля осіб, щодо яких російська опозиція пропонує ввести міжнародні санкції. Обмежувальні заходи проти Добкіна пропонували ввести за його роль у втечі Януковича і сприяння створенню умов для сепаратизму в Харківській області за аналогією у Донецькій та Луганській областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram