ГоловнаПолітика

У Любечі нардеп Микитась вдарив голову ОТГ і розбив йому телефон

ДБР відкрило кримінальну справу за статтею "хуліганство".

У Любечі нардеп Микитась вдарив голову ОТГ і розбив йому телефон
Максим Микитась
Фото: maxim-mikitas.com

У Любечі Чернігівської області між нардепом і кандидатом у 206-му окрузі Максимом Микитасем і головою ОТГ Сергієм Пінчуком сталася перепалка.

Відео опублікував сайт "UA:Чернігів".

На відео, знятому в приміщенні селищної ради, Микитась лається з Пінчуком і погрожує йому в'язницею. Перепалка триває, після чого Пінчук бере телефон і дзвонить у поліцію. Тоді Микитась відбирає в нього мобільний телефон і жбурляє в стіну.

Пінчук розповів, що після інциденту він викликав швидку.

У поліції області підтвердили, що через цей конфлікт надходив виклик. Правоохоронці прибули на місце і опитали свідків. Зараз чекають на слідчих Держбюро розслідувань.

ДБР почало досудове розслідування за фактом вчинення хуліганських дій народним депутатом, повідомляють на сайті відомства.

"За попередньою інформацією, народний обранець увірвався в приміщення селищної ради в с. Любеч Ріпкинського району Чернігівської області під час сесії і завдав голові ради тілесних ушкоджень. Кримінальне провадження відкрито за статтею 296 КК (хуліганство). Процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у вересні 2017 року Микитась, а також нардеп Олександр Супруненко увійшли в депутатську групу "Воля народу", чим допомогли їй уникнути розпуску.

Микитась - великий київський забудовник. З червня 2010 року очолював Українську державну будівельну корпорацію "Укрбуд". Депутат Київської міськради 7-го скликання (2014-2015 рр.), віцепрезидент Академії будівництва України, кандидат економічних наук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram