ГоловнаПолітика

ДБР упіймало на хабарі начальника сектору кримінальної поліції в Херсоні

Чиновник вимагав і отримав 1500 доларів за незаконний вилов риби.

ДБР упіймало на хабарі начальника сектору кримінальної поліції в Херсоні
Фото: facebook/Державне бюро розслідувань

Держбюро розслідувань затримало чергового хабарника в погонах. На корупції погорів виконувач обов'язків начальника сектору кримінальної поліції відділення поліції в порту «Херсон» ХВП ГУ НП у Херсонській області. Про це повідомила перша заступниця директора ДБР Ольга Варченко на своїй сторінці у Facebook, пише УНІАН.

"Затримали сьогодні чергового хабарника в погонах, - пише Варченко у своєму повідомленні. - Вимагав і отримав 1500 доларів хабара від особи, яка займалася незаконним виловом риби в акваторії Дніпра, Дніпро-Бузького лиману і Каховського водосховища. Правоохоронець вимагав гроші за те, що заплющить очі на правопорушення і не притягне до відповідальності. Тепер відповідатиме перед законом сам. Його затримали згідно зі ст. 208 КПУ".

Нагадаємо, наприкінці червня Держбюро розслідувань завершило досудове слідство у справі перевертнів у погонах. Слідчі ДБР викрили організоване злочинне угруповання, членами якої були чинні та колишні правоохоронці. Серед ватажків банди був чинний полковник СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram