ГоловнаПолітика

Коломойський розповів, що він "морально підтримує" Зеленського по телефону

Особистих зустрічей у бізнесмена з президентом після інавгурації поки що не було.

Коломойський розповів, що він "морально підтримує" Зеленського по телефону
Игорь Коломойский
Фото: стоп-кадр

Бізнесмен Ігор Коломойський розповів, що особисто з президентом Володимиром Зеленським після інавгурації не зустрічався, але контактує з ним по телефону.

Про це Коломойський розповів в інтерв'ю "Новому Времени".

У відповідь на питання, телефонує він президентові чи листується з ним, Коломойський відповів: "Іноді, рідко".

При цьому, за його словами, після інавгурації вони ще не зустрічалися. "Через вас же (журналістів, - ред.), знову ж таки, не було. Через Михайла Ткача (журналіст програми "Схеми: корупція в деталях", - ред.)", - сказав Коломойський.

На питання, про що він спілкується з президентом, Коломойський сказав: "Морально підтримую".

"Як справи? Все гаразд? Тримаєшся?" - "Тримаюся". "Тяжко?" - "Тяжко". "Ну добре, тримайся далі. Грошей немає, але ви тримайтеся", - розповів він.

Бізнесмен також заявив, що парламентські вибори вони з Зеленським не обговорюють. При цьому Коломойський підтвердив, що симпатизує президентові.

"Ну, ясна річ, що не Порошенкові. У нас іншого президента немає. Так, я йому симпатизую і бажаю успіху. І розумію, як йому нелегко", - сказав він.

Нагадаємо, Коломойський жив в Ізраїлі з вересня 2018 року. Після перемоги Зеленського на президентських виборах бізнесмен повернувся в Україну. Він заявив, що "готовий консультувати" новообраного президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram