ГоловнаПолітика

В Одеській області двоє дітей втекли від питущих батьків у поліцію

Брат із сестрою називали свій дім "пеклом" і просили відправити їх до притулку.

В Одеській області двоє дітей втекли від питущих батьків у поліцію
Архивное фото
Фото: infoliepaja.lv

В Арцизькому районі Одеської області дев'ятирічна дівчинка разом із восьмирічним братом прийшли до поліцейської дільниці і попросили забрати їх із сім'ї.

Про це повідомило місцеве видання "Думская".

У поліції розповіли, що діти попросили їсти і категорично відмовилися повертатися додому, оскільки їхня мати постійно пиячить із вітчимом, а той їх ображає.

"Брат із сестрою були дуже налякані і голодні. Вони називали свій дім «пеклом» і просили направити їх до притулку. Малолітніх доправили в місцеву лікарню для проведення медичного обстеження. Спільно зі службою у справах дітей було прийнято рішення про їх улаштування в дитячий Центр соціальної реабілітації", - розповів начальник Арцизького відділу поліції Олександр Кучугура.

Батьки помітили відсутність дітей тільки вночі і прийшли про це заявити у відділ поліції п'яними. Подружжя притягають до відповідальності за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: 178 (розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), 173-2 (вчинення насильства в сім'ї), ст. 184 (невиконання батьками обов'язків з виховання дітей).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram