ГоловнаПолітика

Парубій звернувся в ГПУ, СБУ і Держприкордонслужбу із запитом про терміни перебування Клюєва і Шарія на території України

"Вважаю реєстрацію Анатолія Шарія і Андрія Клюєва кандидатами в депутати неприйнятною. Це і є реванш!"

Парубій звернувся в ГПУ, СБУ і Держприкордонслужбу із запитом про терміни перебування Клюєва і Шарія на території України
Фото: facebook.com/TeterukAndrii

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій звернувся до Генеральної прокуратури, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби із запитом надати інформацію про перебування на території України колишнього глави Адміністрації президента Януковича Андрія Клюєва та відеоблогера Анатолія Шарія.

На думку Парубія, це дасть підстави для ЦВК скасувати рішення про їх реєстрацію кандидатами в депутати Верховної Ради.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

"Вважаю реєстрацію Анатолія Шарія і Андрія Клюєва кандидатами в депутати неприйнятною. Це і є реванш! Це - грубе порушення закону і справедливості. Адже очевидний той факт, що вони останні п'ять років не перебували в Україні", - написав він.

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо про реєстрацію кандидатами в депутати на дострокових виборах до парламенту ексглави Адміністрації президента Януковича Андрія Клюєва і відеоблогера Анатолія Шарія. ЦВК зареєструвала Клюєва і Шарія на виконання рішення Верховного Суду.

На Майдані в Києві пройшла акція "Досить терпіти" проти реєстрації одіозних кандидатів у депутати. Її організатори анонсували проведення ще однієї акції 4 липня - під Конституційним судом України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram