ГоловнаПолітика

Клімкін: Я ніколи не був політичною частиною БПП

Глава МЗС планував балотуватися в Раду за мажоритаркою, але відмовився від ідеї стати нардепом.

Клімкін: Я ніколи не був політичною частиною БПП
Фото: Макс Левин

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявляє, що він відмовився від пропозиції колишнього президента Петра Порошенка увійти в список партії "Європейська солідарність" і не має наміру також балотуватися за одномандатним виборчим округом на позачергових виборах Верховної Ради.

Про це міністр сказав у бліц-інтерв'ю

Українським Новинам.

"Я ніколи не збирався йти в список "Європейської солідарності", я ніколи не був політичною частиною БПП ... Колишній Президент пропонував мені до цього приєднатися, але це насправді ніколи не було моїм бажанням", - підкреслив він.

Клімкін також зазначив, що планував балотуватися в депутати за мажоритарним округом на лівобережній частині Києва, де проживає.

За словами міністра, прогнози були "обнадійливими", але в підсумку він вирішив відмовитися від ідеї стати депутатом Ради.

Клімкін наголосив, що без команди однодумців немає сенсу ставати парламентарієм.

За словами міністра, він не виключає різні варіанти продовження політичної кар'єри, в тому числі і на посаді мера Києва.

Як повідомлялося 1 липня Клімкін заявив, що вирішив піти в "політичну відпустку". Міністр сподівається, що обов'язки глави МЗС буде виконувати Олена Зеркаль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram