ГоловнаПолітика

Під час робочого візиту в Канаду Зеленський зустрінеться з Волкером

У рамках робочого візиту Зеленський візьме участь у Міжнародній конференції з підтримки реформ в Україні.

Під час робочого візиту в Канаду Зеленський зустрінеться з Волкером
Фото: president.gov.ua

2 липня в Торонто відбудеться зустріч президента України Володимира Зеленського зі Спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зазначають, зустріч заплановано на другу половину дня 2 липня. У прес-службі президента України повідомили, що Зеленський вирушив до Канади 1 липня, там він перебуватиме до 3 липня.

У рамках робочого візиту Зеленський візьме участь у Міжнародній конференції з підтримки реформ в Україні, яка також відбудеться в Торонто. Крім того, президент зустрінеться з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, міністром закордонних справ Христею Фріланд, членами канадського парламенту і представниками ділових кіл.

Також Володимир Зеленський проведе зустріч з українською громадою Канади.

Нагадаємо, посол Франції в Україні Ізабель Дюмон повідомила, що між президентами України і Франції Володимиром Зеленським та Еммануелем Макрона склалися довірчі відносини.

"Наші президенти насправді добре порозумілися. Я вже двічі мала можливість бачити ту "хімію", яка між ними є на міжособистісному рівні", - підкреслила Дюмон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram