ГоловнаПолітика

Садовий знову анонсував переговори з "Голосом"

Поки що жодних домовленостей між партіями не досягнуто, але розмова продовжиться після того, як стане відомо, кого конкретно зареєстровано.

Садовий знову анонсував переговори з "Голосом"
Фото: Макс Требухов

Партії "Самопоміч" і "Голос" продовжать переговори про відмову від протистояння в деяких одномандатних округах на парламентських виборах після того, як завершиться реєстрація кандидатів у нардепи. Про це повідомив лідер "Самопомочі" Андрій Садовий у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна"

Поки що домовленостей між політичними силами з цього питання не досягнуто.

"Є представник з нашого боку. Є представник з боку "Голосу". Вони почали цю розмову. Взяли певну паузу, щоб зрозуміти, хто конкретно буде зареєстрований. Думаю, потім можна зробити зріз через рейтинги, подивитися, у кого більше шансів, і тоді вже вийти на якесь розуміння", - зазначив Садовий.

Для прикладу він навів три округи у Львові: №115, №116, №118. "Є середовище адекватних людей. І вони зараз між собою повинні конкурувати, коли є люди, які не гідні бути в політиці, але мають шанс там залишитися і надалі", - підкреслив Садовий.

В окрузі №115 від "Самопомочі" йде заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, від "Голосу" - голова громадської організації "Кращий Сихів" Наталія Піпа. В окрузі №116 "Самопоміч" висунула свого нинішнього нардепа Ірину Подоляк, "Голос" - начальника одного з управління Львівської міської ради Марту Романяк.

Кандидата від "Самопомочі" в окрузі №118 поки що не зареєстровано, однак там висунув свою кандидатуру нинішній народний депутат Богдан Дубневич. Від "Голосу" там балотується Галина Васильченко - заступник директора приватного підприємства, яке надає послуги з демонтажу обладнання, конструкцій на підприємствах і приймає металобрухт.

Нагадаємо, коли Андрій Садовий уперше анонсував переговори з лідером партії "Голос" Святославом Вакарчуком, останній спростував інформацію про домовленості між лідерами партій.

Ще раніше Святослав Вакарчук заявляв, що його партія не збирається об'єднуватися з іншими політичними брендами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram