ГоловнаПолітика

Слідство розглядає самогубство як основну версію смерті Тимчука

"Останнім часом загиблий перебував у депресивному стані, а протягом останнього тижня взагалі не виходив з дому".

Слідство розглядає самогубство як основну версію смерті Тимчука
Дмитрий Тымчук
Фото: Главред

Слідство розглядає самогубство як основну версію загибелі депутата Дмитра Тимчука.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, передає Громадське.

Однак, зазначила Максимець, офіційну версію оголосять після проведення всіх слідчих дій, допитів осіб, що мають інформацію про причини смерті Тимчука і отримання результатів призначених судових експертиз.

"Виходячи зі свідчень близьких осіб, слідство має інформацію про те, що останнім часом загиблий перебував у депресивному стані, а протягом останнього тижня взагалі не виходив з дому, як і в день смерті", - розповіла вона.

Прес-секретар прокуратури Києва також зазначила, що в рамках слідства буде призначено низку судових експертиз, зокрема, судово-медична, балістична та інші.

"Крім того, ми очікуємо письмового висновку експертів, які сьогодні провели комплексне дослідження тіла загиблого", - зазначила Максимець.

У день смерті, 19 червня, в квартирі Тимчука провели огляд, вилучили речові докази - пістолет, магазин з патронами, гільзу.

"Крім того були взяті змиви з рук, частин тіла, одягу загиблого і жінки, яка була в приміщенні - на предмет виявлення слідів порохових газів", - розповіли в прокуратурі.

Максимець підтвердила, що в квартирі було дві людини - "загиблий і жінка, це встановлено з камер відеоспостереження - в коридорі на вході в квартиру, інших осіб у квартирі не було".

Нагадаємо, тіло Тимчука з вогнепальним пораненням виявила його дружина.

Поліція розглядає кілька версій того, що сталося, кримінальне провадження відкрито за статтею "умисне вбивство".

Також з квартири загиблого зникли ювелірні вироби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram