ГоловнаПолітика

Зеленський скасував понад сто п'ятдесят президентських указів

Йдеться про встановлення штрафів за порушення касової дисципліни, про обмеження для нотаріусів на встановлення цін за свої послуги і заборону використання іноземної тканини для шкільної форми.

Зеленський скасував понад сто п'ятдесят президентських указів
Фото: EPA/UPG

Президент України Володимир Зеленський скасував понад сто п'ятдесят президентських указів, у тому числі про штрафні санкції за порушення касової дисципліни. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Наша команда в Адміністрації Президента також не гає часу - ми провели повну інвентаризацію указів президента - того, що неможливо було винести з адміністрації", - сказав Зеленський під час зустрічі з бізнесом в Києві у четвер.

Зокрема, президент уточнив, що в указах йдеться про встановлення штрафів за порушення касової дисципліни, про обмеження для нотаріусів на встановлення цін за свої послуги, а також заборону використання іноземної тканини для пошиття шкільної форми.

"Це все вже в минулому", - зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні Володимир Зеленський скасував указ №567 про спецсигнали на транспорті. Одночасно із цим рішенням набуває чинності постанова Кабінету Міністрів №176 від 22 березня 2017 року, що регулює питання використання спеціальних звукових і світлових сигнальних приладів на транспортних засобах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram