ГоловнаПолітика

У Києві відбувся всеукраїнський з’їзд патріотичного руху «Гідність нації» Пресс-релиз

У Києві відбувся всеукраїнський з’їзд патріотичного руху «Гідність нації»

19 червня у конференц-холі НСК «Олімпійський» відбувся перший з’їзд Всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації».

Захід розпочався спільним фото усіх представників регіональних осередків Руху, які взяли участь у з’їзді. Загалом, захід зібрав понад 300 учасників з різних регіонів України: Сумської, Львівської, Київської, Дніпропетровської, Черкаської, Харківської, Тернопільської, Івано-Франківської, Вінницької, Одеської та Чернівецької областей.

Офіційна урочиста частина з’їзду розпочалася з виконання гімну України після чого засновник патріотичного руху «Гідність нації» Володимир Тесля виступив з промовою та оголосив основні засади та принципи діяльності Руху: «Гідність нації» – це громадський рух, покликаний захищати державу та протистояти будь-яким проявам расової, національної, мовної та релігійної ворожнечі. «Гідність нації» – не політичне об’єднання. Рух має на меті підтримку державності, а не окремих політичних сил та еліт».

Також під час своєї промови Володимир Тесля заявив: «Збереження української державності є справою не політичних партій, кланів або угруповань. Збереження української державності є справою української нації. Сильна армія, ефективні спецслужби та громадянська співучасть – є запорукою збереження державності. Рух «Гідність нації» буде діяти в ім’я збереження української державності використовуючи всі доступні інструменти. Гідна нація – свідома нація!».

Далі на сцену вийшов голова київського підрозділу патріотичного руху «Гідність нації» Володимир Давидюк з такими словами: «Ми не розділяємо націю за релігійними, мовними або етнічними особливостями. Бо ми – державники, а не націоналісти-шароварники».

З’їзд завершився оголошенням резолюції та зверненням до українського суспільства усвідомити персональну відповідальність за власне майбутнє та майбутнє української держави.

Довідка:

Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність нації» був створений у травні 2018 року одним із головних функціонерів ММА в Україні, засновником і президентом ліги змішаних бойових мистецтв WWFC та Української федерації змішаних бойових мистецтв UF MMA Володимиром Теслею з метою популяризації спорту та здорового способу життя серед дітей і молоді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram