ГоловнаПолітика

Кононенко, Мосійчук і Дубінський балотуються в Раду в одному мажоритарному окрузі

У ОВО №94 входять Васильків та Обухів, а також Васильківський і Обухівський райони Київської області.

Кононенко, Мосійчук і Дубінський балотуються в Раду в одному мажоритарному окрузі
Фото: фейсбук Igor Kononenko

Перший заступник фракції "Блоку Петра Порошенка" Ігор Кононенко, який в кінці травня вийшов з партії "Європейська солідарність", буде балотуватися в Раду за мажоритаркою - в окрузі №94 (Київська область).

Про це Кононко написав у фейсбуці.

"Іду до Верховної Ради в 94 окрузі. Сьогодні подав документи в ЦВК", - повідомив він.

Про намір балотуватися в тому ж окрузі повідомив також народний депутат Ігор Мосійчук, який заявив про вихід з Радикальної партії Олега Ляшка.

"Сказав - зробив! Здав документи на реєстрацію кандидатом в народні депутати в 94 в/о (Васильків, Обухів)", - написав Мосійчук в фейсбуці.

Раніше про намір балотуватися на позачергових виборах народних депутатів в окрузі №94 заявив представник партії "Слуга народу" Олександр Дубінський. Пізніше ця інформація була озвучена на з'їзді партії.

В одномандатний виборчий округ №94 входять міста обласного підпорядкування Васильків та Обухів, а також Васильківський і Обухівський райони Київської області.

Раніше повідомлялося, що заступник керівника фракції НФ, голова профільного комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський на виборах в Раду буде балотуватися в окрузі №64, де у 2014 році виграв Володимир Арешонков (БПП) і де він намагається переобратися і зараз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram