ГоловнаПолітика

Тимошенко звинуватила уряд у спробі вкрасти ГТС

Політик вважає, що газотранспортну систему намагаються навмисно довести до банкрутства.

Тимошенко звинуватила уряд у спробі вкрасти ГТС
Фото: ba.org.ua

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко звинуватила уряд у спробі скористатися передвиборним безладом і вкрасти газотранспортну систему України. Про це вона заявила під час прямого ефіру програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

За словами Тимошенко, чинний уряд не виконує своїх прямих обов'язків, зате намагається провести за спиною суспільства сумнівні угоди з національною власністю. Кричущим прикладом вона назвала доведення до штучного банкрутства «Укртрансгазу» з подальшою передачею газотранспортної системи сумнівним приватним особам.

«Вони штучно банкрутують ГТС, хоча це абсолютно дохідна рентабельна система. Чинний уряд, який залишився у спадок від уже колишнього президента, веде вбивчу для України політику, - підкреслила Тимошенко. - І якщо ми зараз їх не зупинимо, то вони і далі будуть знущатися з людей і бізнесу».

Лідер «Батьківщини» також висміяла спроби уряду відмежуватися від Петра Порошенка й оголосити себе «новими обличчями». Дивлячись на Володимира Гройсмана, вона спитала: «А що це обличчя робило п'ять років у владі - спочатку на посаді спікера, а потім на посаді прем'єра?» Додавши, що деякі політичні діячі «про нові обличчя починають говорити, коли своє власне зберегти не вдалося».

«Вони тільки на вибори вдягли нові обличчя. А насправді це та сама п'ятирічна корумпована аморальна влада, яка намагається показати якісь позитивні результати роботи. Позитивні результати - це півкраїни за кордоном, бідність така, що людям нема за що лікуватися, нормально їсти і вчитися», - зазначила Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram