ГоловнаПолітика

ЦВК скасувала тендер для друку і доставки інструкцій на вибори через недостатню кількість учасників

ОВК зможуть надрукувати брошури згідно з розміщеним на сайті ЦВК макетом або на свій розсуд.

ЦВК скасувала тендер для друку і доставки інструкцій на вибори через недостатню кількість учасників
Фото: 112

Центральна виборча комісія скасувала відкриті торги з виготовлення та доставки нормативно-правових актів на парламентські вибори внаслідок подання для участі в торгах менш ніж двох тендерних пропозицій.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"Відкриті торги в частині закупівлі послуг з виготовлення та доставки нормативно-правових актів Центральної виборчої комісії не відбулися", - йдеться в повідомленні.

У ЦВК нагадали, що згідно з рішенням тендерного комітету Центральної виборчої комісії (28 травня 2019 року) були оголошені відкриті торги на закупівлю послуг з виготовлення та доставки збірників нормативно-правових актів ЦВК з питань підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій був 12 червня 2019 року (до 20:00), дата і час проведення електронного аукціону - 13 червня 2019 року (14:10).

"Однак станом на 13 червня 2019 року на веб-порталі Уповноваженого органу статус вищезазначених торгів визначено як такі, що не відбулися через подання для участі у торгах менш ніж двох тендерних пропозицій (подано тільки одну тендерну пропозицію)", - зазначили в ЦВК.

Так, відповідно до ч. 1 ст. 31 Закону України "Про публічні закупівлі" Замовник скасовує торги.

З метою належного забезпечення інформування окружних виборчих комісій Центрвиборчком розмістить макет збірників нормативно-правових актів Центральної виборчої комісії з питань підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року на офіційному сайті Комісії.

Також окружні виборчі комісії зможуть надрукувати посібники на свій розсуд. Для цього ЦВК своєю постановою змінить єдині кошториси витрат ОВК, виділить на це кошти і спрямує макети.

Зараз Центральна виборча комісія також очікує завершення подання тендерних пропозицій на виготовлення архівних боксів, бланків протоколів, актів та інших документів, необхідних для здійснення голосування і підрахунку голосів, а також інформаційних плакатів політичних партій, кандидати у народні депутати України від яких зареєстровані в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram