ГоловнаПолітика

Садовий і Вакарчук хочуть узгодити спільних кандидатів у Раду

У найближчі дні політики зустрінуться, щоб усе обговорити.

Садовий і Вакарчук хочуть узгодити спільних кандидатів у Раду
Фото: Цензор.НЕТ

Лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий заявив, що запропонує лідерові партії "Голос" Святославу Вакарчуку узгодити спільних кандидатів на округах на вибори до Верховної Ради, політики обговорять це найближчим часом. Про це Садовий написав у твіттері.

"Учора вкотре запропонував Вакарчуку узгодити спільних кандидатів в округах. Ми готові до компромісів. Конкурувати нам між собою, коли в опонентів місцеві феодали - як Дубневич на Львівщині чи Деркач на Сумщині - немає сенсу", - підкреслив лідер партії "Самопоміч" .

Він також зазначив, що в найближчі дні зустрінеться з Вакарчуком, щоб поговорити про це.

Нагадаємо, до першої п'ятірки "Самопомочі" увійшли: її лідер Андрій Садовий, депутат Одеської міськради Ольга Квасницька, голова ГО "Декларації під контролем" Олександра Дрік, депутат Харківської облради Тетяна Бідняк, віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд.

Наприкінці травня Святослав Вакарчук повідомляв, що його партія "Голос" не збирається об'єднуватися з іншими політичними брендами.

Голова штабу "Голосу" Юлія Клименко сьогодні, 14 червня, повідомила, що партія розраховує на 50-60 місць у новому складі Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram