ГоловнаПолітика

Апеляційний суд залишив чинною підозру Тамразову про хабарі

Досудове розслідування стосовно бізнесмена призупинено.

Апеляційний суд залишив чинною підозру Тамразову про хабарі
Алексей Тамразов
Фото: LB.ua

Київський апеляційний суд відмовився скасувати повідомлення про підозру власникові інтернет-видання "Інсайдер", колишньому першому заступнику голови правління "Укргазвидобування" Олексію Тамразову в дачі прокурору Костянтину Кулику хабара в розмірі 200 тис. доларів.

Про це сказано в матеріалах суду.

Суд розглянув апеляцію адвоката Тамразова Миколи Ореховського на рішення суду нижчої інстанції, який відмовився відкривати провадження за його скаргою на повідомлення про підозру Тамразову, і залишив його без змін, а апеляційну скаргу без задоволення.

Це рішення прийнято 8 травня.

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура призупинила досудове розслідування проти Тамразова в зв'язку з необхідністю виконання міжнародних доручень.

Тамразова затримали в Києві в серпні 2018 року за підозрою в дачі хабара прокурору Костянтину Кулику. Тамразов вийшов під заставу в розмірі 3 млн гривень, пізніше прокуратура повідомила про другу підозру стосовно бізнесмена - за сприяння злочинній діяльності екс-президента Януковича. У грудні Солом'янський суд скасував стосовно Тамразова всі зобов'язання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram