ГоловнаПолітика

Об'єднання партій Кличка і Саакашвілі не відбудеться

На думку мера столиці, в парламент має пройти "якомога більше демократичних сил".

Об'єднання партій Кличка і Саакашвілі не відбудеться
Архивное фото
Фото: kiev.klichko.org

Колишній президент Грузії, екс-голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі відмовився від пропозиції мера Києва Віталія Кличка йти на вибори разом з партією "УДАР".

Про це він повідомив у коментарі шеф-редактору LB.ua Соні Кошкіній.

"Я запитав про це у своїх прихильників, і вони ідею не підтримали", - відповів він на питання.

Сам Кличко вночі написав пост, з якого до пуття незрозуміло - відмовився Саакашвілі чи ні.

"Читаю новини в ФБ з приводу нашого союзу із Саакашвілі. Без емоцій. Я свій жест зробив. Щиро і на продовження дружби й історії відносин. Запропонував у складній ситуації підставити плече, навіть незважаючи на те, що багато моїх прихильників неоднозначно сприйняли цю ідею. Так, коментарі в ФБ різні, але вибачте, не вони і раніше визначали моє ставлення до людей і мої дії щодо них... Є слова, а є вчинки. Я політичних планів не змінюю", - написав Кличко.

Він також додав, що, на його думку, до парламенту має пройти якомога більше демократичних сил. "Гідних і тих, хто готовий боротися за успішну Україну", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що партія Кличка "Український демократичний альянс за реформи" (УДАР) йде на парламентські вибори. При цьому Кличко запропонував об'єднати "УДАР" з партією Саакашвілі "Рух нових сил".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram