ГоловнаПолітика

Зеленський закликав НАБУ і САП за три місяці дати відчутний результат

Президент гарантував невтручання в роботу антикорупційних органів.

Зеленський закликав НАБУ і САП за три місяці дати відчутний результат
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський гарантував Національному антикорупційному бюро і Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі незалежність і захист від втручань і водночас зажадав від них показати відчутний результат у стислі терміни.

Про це повідомила прес-служба голови держави за підсумками зустрічі Зеленського, директора НАБУ Артема Ситника і керівника САП Назара Холодницького. На ній також були присутні голова Адміністрації президента Андрій Богдан і його заступник Руслан Рябошапка.

Метою зустрічі було обговорення пропозицій щодо поліпшення взаємодії антикорупційних органів і пошук шляхів підвищення ефективності їх роботи.

"Голова держави також зазначив, що громадяни України вимагають невідворотності покарання для корупціонерів. Наявність відчутних результатів у розслідуванні резонансних корупційних злочинів упродовж найближчих трьох місяців буде показником здатності САП і НАБУ відповісти на очікування українців", - ідеться на сайті президента.

Нагадаємо, напередодні Зеленський розблокував право НАБУ отримувати докази від закордонних колег безпосередньо, а не винятково через Генпрокуратуру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram