ГоловнаПолітика

Володимир Тесля: "Сильна та єдина Україна понад усе!"

Володимир Тесля: "Сильна та єдина Україна понад усе!"

У 2018 році для того, щоб популяризувати спорт і здоровий спосіб життя серед дітей і молоді, я заснував молодіжний рух «Гідність нації» та Українську Федерацію Змішаних Бойових Мистецтв UF MMA. Адже головна мета мого життя – побудувати на нашій землі сильну державу та здорову і спортивну націю! Вірю: все, що я зараз роблю для розвитку молоді та спорту України, обов’язково допоможе виростити гідних громадян, які у майбутньому будуть прославляти нашу Батьківщину. Мрію, щоб про нас говорив увесь світ, і що важливо, говорив лише позитивно, щоб нами захоплювалися, щоб нас ставили в приклад.

Тому найважливішим кредо молодіжного руху «Гідність нації»є виховання юного покоління в дусі патріотизму, історичних, сімейних традицій та високої моральності. Окрім цього, важливою складовою патріотичного виховання є здоровий спосіб життя. Саме тому пріоритетним напрямком нашого руху є переорієнтування молоді на заняття спортом, адже для розвитку сильної держави і нації потрібні не просто здорові, але і сильні духом громадяни, які зможуть захистити свою країну від всіляких посягань.

За останні тижні я проїхав усі регіони України, поспілкувався з людьми різних політичних поглядів та усвідомив всю силу та весь потенціал українського народу: у нас є все, щоб виростити своїх чемпіонів, у нас є все, щоб гідно жити у сильній та розвиненій країні.

Слава Україні!

Володимир Тесля, Президент всеукраїнського молодіжного руху «Гідність нації» та Української Федерації Змішаних Бойових Мистецтв UF MMA

Довідка

  • «Гідність нації» – всеукраїнський молодіжний рух, що популяризує спорт і здоровий спосіб життя серед дітей і молоді, заснований у 2018 році.

  • UF MMA – Українська Федерація Змішаних Бойових Мистецтв, була створена у 2018 році для розвитку та популяризації змішаних бойових мистецтв в Україні, зокрема аматорського напрямку. Ідея заснування належить керівництву міжнародного ММА-промоушена World Warriors Fighting Championship ( WWFC ) – президенту Володимирі Теслі та віце-президенту Денису Перчу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram