ГоловнаПолітика

Сенченко заявив про вихід з "Батьківщини"

Депутат готовий приєднатися до "широкого об'єднання патріотичних сил".

Сенченко заявив про вихід з "Батьківщини"
Андрей Сенченко
Фото: Сергей Нужненко

Народний депутат Андрій Сенченко заявив про вихід з партії "Батьківщина". Про це рішення політик написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Сьогодні я прийняв важливе і дуже непросте для мене рішення про вихід з партії "Батьківщина". Я присвятив цій команді 14 років свого життя і залишався поруч з Юлією Тимошенко у важкі для неї і партії часи. Не треба шукати конфліктів", - написав Сенченко.

Депутат критично висловився щодо дій "політиків, які прийшли до влади після Революції гідності", додавши, що відсутність системних зусиль з відновлення миру без територіальних і політичних поступок агресору призвели до зростання підтримки антиукраїнських сил, завданням яких Сенченко називає капітуляцію України у війні з РФ.

"Стрижнем демократичної проукраїнської коаліції в наступному парламенті країни має стати політична сила, яка зосередиться на реальному досягненні миру через перемогу, і на глибокій модернізації економіки, необхідної для входження нашої держави в 20-ку найбільш економічно розвинених країн світу. Таку силу можливо сформувати тільки спираючись на широке суспільно-політичне об'єднання патріотичних сил України. Команда громадського руху "Сила права", до якої я належу, готова стати надійною складовою такого об'єднання", - написав Сенченко.

Нагадаємо, Сенченко є депутатом ВР з 1996 року, кожного разу проходив за списками Блоку Юлії Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram