ГоловнаПолітика

У мерії Одеси проходять обшуки, затримано директора зоопарку (оновлено)

На цей момент інформації про кримінальне провадження немає.

Фото: dumskaya.net

Співробітники поліції і Генеральної прокуратури проводять обшуки в департаменті комунальної власності мерії Одеси. Про це повідомляє місцеве видання "Думская".

Обшуки відбуваються на третьому поверсі офісу муніципального департаменту комунальної власності на вулиці Артилерійській. За даними "Думской", слідчі дії проводять співробітники департаменту захисту економіки Національної поліції і Генеральної прокуратури.

Поки що невідомо, в рамках якої кримінальної справи правоохоронці вилучають документи. Також повідомляють про затримання, проте в поліції наразі не коментують те, що відбувається.

Оновлення. Департамент захисту економіки повідомив про затримання трьох осіб: співробітника департаменту, керівника відділу в "Муніципальній службі комунальної власності" та директора Одеського зоопарку Ігоря Белякова. За даними "Думской", усім трьом інкримінують вимагання та отримання 3 тисяч доларів США за дозвіл на встановлення в звіринці торгової точки.

Одну із затриманих відвезла "швидка".

Нагадаємо, напередодні в одеській колонії №51 стався бунт, у результаті якого отримали травми четверо співробітників колонії. Органи прокуратури в Одеській області зареєстрували два кримінальні провадження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram