ГоловнаПолітика

БПП хоче бачити Гройсмана на засіданні своєї фракції

"Народний фронт" теж буде його запрошувати до себе на засідання.

БПП хоче бачити Гройсмана на засіданні своєї фракції
Фото: Lb.ua

Фракція "Блок Петра Порошенка" планує запросити прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який подав у відставку, на своє засідання. Про це в кулуарах Верховної Ради повідомила депутат Ірина Луценко.

Вона зазначила, що питання із запрошенням Гройсмана ще уточнюється, проте вона думає, що прем'єр-міністра все ж запросять. Луценко наголосила, що із задоволенням би послухала Володимира Гройсмана на засіданні фракції і в парламенті.

"Я також знаю, що "Народний фронт" буде запрошувати Гройсмана", - уточнила вона.

На думку нардепа Луценко, відставка Гройсмана може негативно вплинути на загальну ситуацію в Україні.

Крім цього, вона зазначила, що зауважень до роботи уряду у фракції БПП немає.

На її думку, на посаду нового прем'єр-міністра України претендуватиме головуючий фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко та бізнесмен Сергій Тігіпко.

"Я думаю, що в команді Зеленського знайдуться кандидатури, які вони будуть розглядати. Вже судячи з того, які заяви робить Юлія Володимирівна Тимошенко, вона буде пропонувати себе на прем'єр-міністра. Є деякі чутки про те, що і Тігіпка розглядають як одного з кандидатів. Я думаю, що вони будуть придивлятися і до кандидатури когось із "Нафтогазу" України. Гідних людей багато", - сказала Ірина Луценко.

Нагадаємо, Володимир Гройсман підтвердив, що не буде об'єднуватися з іншими партіями для участі в дострокових виборах Верховної Ради.

Коментуючи можливе об'єднання з політичною силою Петра Порошенка, Гройсман сказав: "Такі пропозиції були, і багато політиків говорили між собою про різні можливості. Я прийняв рішення - я буду йти самостійно, і це рішення для мене є остаточним".

Раніше Володимир Гройсман заявив, що вирішив очолити партію "Українська стратегія" для участі в дострокових виборах Верховної Ради.

Сьогодні співак Святослав Вакарчук, який створив перед виборами політичну партію "Голос", також заявив, що вона не буде об'єднуватися з "Українською стратегією" Володимира Гройсмана.

Він додав, що "Голос" готовий об'єднуватися з людьми, які поділяють його принципи і програму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram