ГоловнаПолітика

Радник президента Рейгана Марк Нуттл відвідає Україну

Американський політичний експерт приїде на VIII молитовний сніданок.

Радник президента Рейгана Марк Нуттл відвідає Україну
Фото: youtube.com / MissionGenerationUS

Політичний і фінансовий експерт адміністрації президента Рейгана Марк Нуттл прибуде в Україну для участі в VIII Національному молитовному сніданку. Про це повідомив координатор молитовного сніданку Павло Унгурян.

Марк Нуттл відвідає Україну не вперше. У 1991 році він був одним з небагатьох представників Заходу, які брали активну участь у формуванні незалежності України, а потім допомагав провести перші в історії України національні вибори президента.

"Маючи тільки теплі спогади про Україну, я вболіваю за її подальшу долю і з великим інтересом спостерігаю за останніми політичними змінами в країні. Мій досвід співпраці з адміністрацією Рейгана підказує, що нового президента України Володимира Зеленського очікують непрості часи, і від його оточення залежатиме дуже багато", - зазначив політик

30 травня в Українському домі відбудеться VIII Національний молитовний сніданок за участю перших осіб держави, народних депутатів України, членів уряду, депутатів парламентів країн Євросоюзу і США, представників дипломатичних місій, релігійних та громадських організацій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram