ГоловнаПолітика

"Батьківщина" підтримає відставку Гройсмана

"Чинний уряд має негайно піти у відставку".

"Батьківщина" підтримає відставку Гройсмана
Фото: EPA/UPG

Чинний уряд має негайно піти у відставку, тому партія "Батьківщина" підтримає відставку Володимира Гройсмана. Про це заявила Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді.

За її словами, фракція "Батьківщини" неодноразово останніми роками розповідала, наскільки неефективна робота уряду Володимира Гройсмана. Зокрема, політик звернула увагу на те, що за 5 років номінальний ВВП у доларовому обчисленні впав у 1,4 разу.

"Це означає, що економіка летить у прірву. Це той рівень життя, який люди щодня відчувають", - обурилася голова партії.

Водночас лідер "Батьківщини" зауважила: "Якщо хтось думає, що може подати заяву про відставку, і це знімає відповідальність за все, що робили з країною за останні роки, то не вийде".

Юлія Тимошенко переконана, що і міністри, і голова уряду повинні нести відповідальність за тарифи, нікчемні зарплати і пенсії, і за те, що більшість людей сьогодні отримують доходи, менші за мінімальний прожитковий рівень.

"Вони повинні відповісти за розвал економіки, знищення середнього класу, корупцію в таких масштабах, яку, я вірю, будуть розслідувати нові керівники держави. Саме тому я вважаю, що цей уряд повинен піти у відставку негайно", - підсумувала голова партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram