ГоловнаПолітика

Коломойський заявив, що Тимошенко його друг і він буде допомагати їй на виборах у Раду

Він знизить ціни на політичну рекламу в своєму медіахолдингу.

Коломойський заявив, що Тимошенко його друг і він буде допомагати їй на виборах у Раду
Фото: стоп-кадр

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що Юлія Тимошенко його друг і він буде допомагати їй на виборах до Верховної Ради. Про це він розповів в інтерв'ю "Українській Правді".

"Тим паче, якщо вона мене називає другом, я не можу сказати, що ми з нею не друзі. Ми з нею друзі", - сказав він.

Коломойський також заявив, що його допомога Тимошенко полягатиме у встановленні прийнятних цін на рекламу в його медіахолдингу. Потім він уточнив, що прийнятні ціни будуть стосуватися всіх.

Олігарх думає, що партія Тимошенко зараз не дуже багата. До слова, ймовірно, в Олега Ляшка після президентських виборів теж партія буде не дуже багатою. За словами Коломойського, від нього пішов спонсор.

Окрім цього, олігарх сказав, що перед президентськими виборами "1+1" знизив ціни на рекламу, "щоб усі мали можливість потрапити на телеекран у тому ж обсязі, в якому і Петро Олексійович".

Нагадаємо, Коломойський в інтерв'ю Financial Times виступив за оголошення Україною дефолту. Він запропонував рівнятися на Грецію й Аргентину і заявив, що не вважає дефолт чимось страшним.

(У 2015 році Греція стала першою розвиненою країною, яка не сплатила за кредитом Міжнародного валютного фонду, хоча і тимчасово). "Подивіться на Грецію, які красені, сказали: "500 млрд не повернемо", і все, до побачення. Його [грецький сценарій] потрібно було застосовувати ще в 2014 році, тому що країну розікрали під заступництвом, у тому числі і Міжнародного валютного фонду, і під заступництвом усіх іноземних посольств", - заявляв олігарх.

За його словами, дефолт ніколи і нікому не завадив.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram