ГоловнаПолітика

"Я вважаю, що ми просто різні", - Гройсман про можливе об'єднання з Порошенком на вибори в Раду

Гройсман іде на вибори на чолі партії "Українська стратегія".

"Я вважаю, що ми просто різні", - Гройсман про можливе об'єднання з Порошенком на вибори в Раду
Фото: пресс-служба президента

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, який подав у відставку, підтвердив, що не буде об'єднуватися з іншими партіями для участі в дострокових виборах Верховної Ради.

Про це він заявив у інтерв'ю ICTV.

"Для мене участь у виборах - це не просто бажання брати участь у виборах. У мене чіткий погляд на те, що може зробити Україну й українців сильнішими. І вважаю, що ці кроки повинні бути реалізовані", - цитує Гройсмана Інтерфакс-Україна.

Він наголосив, що самостійно балотуватиметься до парламенту зі своєю політичною силою, з командою людей, яких я вважаю досить молодими, енергійними, професійними".

Коментуючи можливе об'єднання з політичною силою Петра Порошенка, Гройсман сказав: "Такі пропозиції були, і багато політиків говорили між собою про різні можливості. Я прийняв рішення - я буду йти самостійно і це рішення для мене є остаточним".

При цьому він додав: "Я вважаю, що ми просто різні".

Раніше Володимир Гройсман заявив, що вирішив очолити партію "Українська стратегія" для участі в дострокових виборах Верховної Ради.

Гройсман очолив уряд у квітні 2016 року. 2014 року на дострокових виборах до Ради він балотувався за списками Блоку Петра Порошенка під №4. 27 листопада 2014 року був обраний спікером парламенту. 31 березня 2015 року очолив Конституційну комісію, яка розробляла зміни до основного закону, зокрема, у сфері децентралізації влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram