ГоловнаПолітика

Богдан заявив, що не тримається за посаду в АП

"Я доволі хороший адвокат і чимало заробляв".

Богдан заявив, що не тримається за посаду в АП
Фото: Анна Стешенко

Голова Адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що призначений на цю посаду, оскільки має великий стаж у бюрократичній роботі. Однак він не тримається за цю посаду і готовий у будь-який момент покинути цей пост. Про це він заявив 23 квітня в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Я доволі хороший адвокат, у мене було багато клієнтів і я чимало заробляв. Чому я потрапив на цю посаду? Тому що в мене великий досвід бюрократичної, юридичної та адвокатської роботи. І так виявилося, що в нашій команді, серед людей, які близькі (до президента), немає іншого, у кого був би такий досвід", - сказав він.

Також Богдан сказав, що взагалі не хотів іти працювати в АП. "Там дуже складна обстановка, дуже складні люди і, виходячи звідти пізно ввечері, у тебе дуже болить голова і кожен ковток свіжого повітря - це радість", - зазначив він.

Голова АП також повідомив, що його головне завдання - привести в Адміністрацію президента, а потім до Верховної Ради і Кабмін провідних, перспективних, молодих людей, можливо, навіть без досвіду. Він хоче дати їм можливість працювати на благо України.

Богдан підкреслив, що прийшов на таку посаду не заради того, щоб заробляти гроші і готовий у будь-який момент покинути свій пост.

Нагадаємо, Руслан Рябошапка заявив, що Володимир Зеленський звільнить Андрія Богдана з посади голови Адміністрації президента, якщо Конституційний Суд України прийме рішення про відповідність Конституції відповідних положень закону "Про очищення влади" (т. зв. закон про люстрацію).

Він зауважив, що президент не може застосовувати закон, який суперечить принципу верховенства права і, на думку заступника голови АП, не відповідає Конституції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram