ГоловнаПолітика

Кличко звільнив директора департаменту соцполітики КМДА

Його звільнили за порушення тендерного законодавства.

Кличко звільнив директора департаменту соцполітики КМДА

Мер Києва Віталій Кличко звільнив директора департаменту соціальної політики КМДА Юрія Крикунова за порушення тендерного законодавства. Також мер доручив звільнити директора тендерного комітету цього департаменту і керівників структурних підрозділів.

Про це йдеться в прес-службі Віталія Кличка.

Рішення було прийнято після перевірки фінансово-господарської діяльності департаменту, а також на підставі інформації з деяких ЗМІ, і за зверненнями підприємців.

Перевірку здійснив департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА. Під час цих перевірок було встановлено порушення в тендерному законодавстві, помічено ігнорування принципів відкритості і прозорості, а також нехтування економією і ефективністю в роботі департаменту соціальної політики.

Матеріали перевірок направлено в правоохоронні органи.

"Кожен чиновник повинен розуміти, що прийшов працювати на суспільство, а не на власну кишеню. І, зауважу, перевірка ефективності використання бюджетних коштів триває і в інших департаментах", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, в лютому 2019 року Віталій Кличко звільнив заступника голови Голосіївської районної державної адміністрації Юрія Ткаченка. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, він 7 лютого скоїв ДТП на Південному мосту, в якому постраждала співробітниця поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram