ГоловнаПолітика

Генпрокуратура повторно викличе Портнова на допит, оскільки ще "залишилися питання"

Генпрокуратура повторно викличе Портнова на допит, оскільки ще "залишилися питання"
Сергей Горбатюк
Фото: Макс Требухов

Генпрокуратура ще раз викличе екс-заступника голови АП часів Януковича Андрія Портнова, оскільки до нього ще залишилися питання. Про це сьогодні заявив начальник управління спецрозслідування ГПУ Сергій Горбатюк, пише УНН.

Горбатюк підтвердив, що Портнов був на допиті в середу, 22 травня.

"Так, був, як свідок. Уранці адвокат подзвонив слідчому і запитав, чи можна прийти раніше, оскільки Портнова не буде в понеділок в Україні. Слідчий не заперечив, і вони прийшли. Його допитали і вручили додаткову повістку, оскільки ще залишилися питання", - зазначив Горбатюк.

На питання, чи дійсно Портнов був на допиті впродовж 3,5 години, Горбатюк відповів, що приблизно впродовж такого часу, але це "вважається недовго".

"Ніякої конкретики немає, ніяких заяв не робив і не подавав, це все піар і гра на публіку, напевно. Як на мене, це спроба вплинути на розслідування, напевно, є якийсь страх, який він прикриває такими голослівними заявами", - прокоментував Горбатюк заяву Портнова про те, що на допиті він повідомив про роль співробітників Генеральної прокуратури в приховуванні масових убивств на Майдані.

Нагадаємо, Андрій Портнов 19 травня повернувся в Україну. Він звернувся до ДБР, заявивши про злочини 5-го президента України Петра Порошенка, а також прийшов на допит у Генеральну прокуратуру України у справі розстрілів на Майдані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram