ГоловнаПолітика

Богдан призначений главою АП всупереч рекомендаціям Волкера, - ЗМІ

Зеленський не прислухався до рекомендації спецпредставника Держдепу США.

Богдан призначений главою АП всупереч рекомендаціям Волкера, - ЗМІ
Фото: president.gov.ua

Спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер наполегливо рекомендував главі держави не призначати Андрія Богдана на посаду глави Адміністрації президента. Про це повідомляє ZN.ua.

За словами джерела видання, Волкер дзвонив Зеленському з рекомендацією не призначати Богдана на посаду як людину, пов'язану з олігархом Ігорем Коломойським.

Нагадаємо, що Андрій Богдан призначений главою Адміністрації президента України. Раніше він був радником Зеленського з юридичних питань. Також Богдан є особистим адвокатом бізнесмена Ігоря Коломойського.

В ефірі 112 Україна ввечері 21 травня Богдан заявив про призупинення своєї адвокатської діяльності.

Напередодні стало відомо, що громадяни США Ігор Фруман і Лев Парнас, які є клієнтами особистого адвоката американського президента Дональда Трампа Рудольфа Джуліані, написали заяву в правоохоронні органи України на Ігоря Коломойського.

Раніше в інтерв'ю програмі "Схеми" Коломойський розповів про "двох аферистів" зі США, які приїжджали до нього в Ізраїль і розповідали, як треба спілкуватися з Володимиром Зеленським.

Ігор Фруман і Лев Парнас вимагають почати досудове розслідування щодо можливого вчинення Коломойським "злочинів проти життя".

Нагадаємо, адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані збирався прилетіти в Україну для зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським. Але після того, як про візит стало відомо, американські політики-демократи накинулися на Джуліані з лютою критикою, і він ухвалив рішення скасувати візит.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram