ГоловнаПолітика

Прем'єр і королева Британії привітали Зеленського (оновлено)

Тереза Мей пообіцяла Зеленському підтримку в проведеннях реформ в Україні.

Прем'єр і королева Британії привітали Зеленського (оновлено)
Фото: Влад Мусиенко

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей 20 травня привітала президента Володимира Зеленського зі вступом на посаду гаранта і сказала, що Британія продовжить підтримувати реформи в Україні. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Мої вітання Володимиру Зеленському з його інавгурацією як президента України. Британія продовжить підтримувати реформи в Україні, забезпечення безпеки і процвітання. Я з нетерпінням чекаю можливості попрацювати з вами і вашою адміністрацією", - сказала вона.

Оновлення. Також новоспеченого президента привітала і королева Британії Єлизавета ІІ. Про це йдеться в повідомленні Британського посольства в Twitter.

"Сьогодні, з нагоди інавгурації, її Величність Королева Великобританії надіслала свої найкращі побажання новому Президенту України Володимиру Зеленському", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 20 травня, відбулася урочиста інавгурація нового президента Володимира Зеленського. За даними заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового, за цим процесом у Маріїнському парку на площі Конституції біля Верховної Ради спостерігали близько трьох тисяч осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram