ГоловнаПолітика

Адвокат Трампа пригрозив Коломойському позовом

Український олігарх "наїхав" на клієнтів Руді Джуліані.

Адвокат Трампа пригрозив Коломойському позовом
Рудольф Джулиани
Фото: EPA/UPG

Адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані пригрозив Ігорю Коломойському позовом про наклеп.

Таким чином він відреагував на інтерв'ю Коломойського програмі "Схеми", де той розповів про "двох аферистів" зі США, які приїжджали до нього в Ізраїль і розповідали, як треба спілкуватися з Володимиром Зеленським.

"В Україні діють два аферисти, які перебувають під розслідуванням США. Один, здається, Лев Парнас, а інший - Ігор - чи то Фруман, то чи Фурман. І вони ходять тут, в Україні, збирають з людей гроші, розповідають, що вони близькі з паном Джуліані - і вони вирішать з паном Луценком будь-яке питання... Два "Остапи Бендери", які ходять між двома країнами і розповідають всяке... У найближчому майбутньому, повірте мені, ми цих двох «субчиків» виведемо на світ божий", - заявив Коломойський.

Джуліані заявив, що ці "субчики" - його клієнти.

"Горезвісний олігарх повернувся з довгого вигнання та відразу ж почав погрожувати і зводити наклепи на двох американців, Льва Парнаса й Ігоря Фрумана. Вони мої клієнти, і я порадив їм висунути звинувачення", - написав Джуліані. 

"Це тест для обраного президента. Він уже оточив себе деякими ворогами президента Трампа. Тепер кажуть, що цей олігарх теж має людей навколо нього. Коломойського потрібно притягнути до відповідальності за погрозу. Побачимо... Чи буде він заарештований?", - додав Джуліані. 

Нагадаємо, адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані збирався прилетіти в Україну для зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським. Але після того, як про візит стало відомо, американські політики-демократи накинулися на Джуліані з лютою критикою, і він прийняв рішення скасувати візит.

Джуліані пояснив, що не поїхав, оскільки в Києві зіткнувся б із "групою людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках - ворогами Сполучених Штатів, а в одному випадку - із засудженою людиною, яка була викрита в тому, що допомагала демократам у розслідуванні 2016 року".      

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram