ГоловнаПолітика

Додон домовився про зустріч із Зеленським "найближчим часом"

Президент Молдови привітав Зеленського з перемогою на виборах.

Додон домовився про зустріч із Зеленським "найближчим часом"
Фото: EPA/UPG

Президент Молдови Ігор Додон поговорив по телефону з обраним президентом України Володимиром Зеленським та побажав йому успіхів на посаді глави держави.

Про це Додон повідомив у фейсбуці.

"Провів телефонну розмову з обраним президентом України Володимиром Зеленським. Привітав його з обранням на пост глави сусідньої держави і побажав успіхів на відповідальній посаді. Обговорили відносини між Республікою Молдова і Україною в різних галузях, що становлять взаємний інтерес. Домовилися найближчим часом провести двосторонню зустріч і обговорити актуальні питання", - написав Додон.

Нагадаємо, актор Зеленський переміг у другому турі виборів президента України, набравши понад 73% голосів виборців. Відразу після другого туру виборів Зеленський відправився на вихідні до Туреччини, після повернення в Україну почав проводити зустрічі з представниками громадськості, релігійними діячами, представниками міжнародних організацій.

Інавгурацію Зеленського повинна призначити Верховна Рада, очікується, що це питання розглянуть в найближчий пленарний тиждень - з 13 по 17 травня. 10 травня Зеленський звернувся до парламенту з вимогою провести свою інавгурацію 19 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram