ГоловнаПолітика

Порошенко нагородив Юнкера орденом Ярослава Мудрого

Президент провів зустріч з головою Єврокомісії в Брюсселі.

Порошенко нагородив Юнкера орденом Ярослава Мудрого
Порошенко наградил Юнкера орденом Ярослава Мудрого
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко провів зустріч з головою Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером і нагородив його орденом Ярослава Мудрого I ступеня за особистий внесок у розвиток співпраці між Україною і ЄС.

Про це повідомляють на сайті президента.

Відзначають, що зустріч відбулася в рамках участі Порошенка в Конференції високого рівня з нагоди 10-ї річниці заснування ініціативи "Східне партнерство".

"Порошенко подякував Юнкеру за особистий внесок у досягнення у відносинах України і ЄС, вагомий прогрес на шляху імплементації Угоди про асоціацію, функціонування поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі та запровадження безвізового режиму. Голова держави також наголосив на вагомій підтримці Юнкера в сфері реформ і сприяння економічному розвитку України, зокрема шляхом надання макрофінансової допомоги", - йдеться в повідомленні.

Порошенко висловив надію на подальшу підтримку України Єврокомісією в контексті підготовки до наступного саміту Україна-ЄС у 2019 році.

Фото: president.gov.ua

Нагадаємо, раніше Жан-Клод Юнкер заявив, що не бачить різниці між Порошенком і новообраним президентом України Володимиром Зеленським у ставленні до Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram